Conferinta internationala a IPCRG, 25 – 28 mai 2016

ipcrgInternational Primary Care Respiratory Group (IPCRG) este o organizatie umbrela, ce reuneste organizatiile nationale de profil si alte comunitati implicate in asistenta primara a bolilor respiratorii (astm, bronhopneumopatie cronica obstructiva, dependenta de tutun, rinita alergica, infectii respiratorii), in efortul comun de crestere a standardelor de ingrijire, prin cerectare contributiva, inovatie si diseminare a celor mai bune cunostinte si practici in domeniu.

           In 2014, ca o recunoastere a colaborarii individuale indelungate a membrilor sai cu echipa IPCRG, grupul RespiRo – desi nou infiintat – a fost primit printr-o rezolutie speciala ca membru cu drepturi depline.

           Informatii despre cea de a 8-a editie a conferintei internationale a IPCRG, ce va avea loc la Amsterdam, in perioada 25-28 mai 2016, vor fi disponibile pe site incepand cu 1 septembrie a.c.

IPCRG Conference 2016
Flyerul IPCRG Conference 2016
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support