IPCRG la doi pasi de Romania

 IPCRG la doi pasi de Romania

 International Primary Care Respiratory Group (IPCRG) organizeaza intre 17 si 18 mai a.c., la Ljubljiana (Slovenia), cea de a cincea intalnire stiintifica (tinuta, traditional, intre conferintele bianuale ale asociatiei). In cadrul acesteia se vor aborda teme legate de diagnosticul si managementul bolilor respiratorii cronice si infectioase, principalele simptome respiratorii (wheezing-ul, tusea si dispneea), problemele legate de multimorbiditate (inclusiv sanatatea mintala), tabagismul cronic, precum si aspecte ale ingrijirii sanatatii in tarile lumii.

Cei care doresc sa participe cu lucrari pot trimite rezumatele pana la 1 martie a.c. Cele mai bune dintre acestea vor fi publicate in npj Primary Care Respiratory Medicine .

Este o ocazie excelenta pentru cei care au o idee de studiu si doresc sa se sfatuiasca cu colegii asupra valabilitatii acesteia si metodologiei, pentru cei care au deja rezultate partiale sau finale ale unei cercetari cu impact clinic sau pur si simplu interes in a afla noutati din domeniul managementului bolilor respiratorii.

Pliantul conferintei