Să respiri și să trăiesti bine!

International Primary Care Respiratory Group organizează între 6 și 8 mai 2021, cea de a zecea ediție a conferinței sale bienale. 

Prevăzută a se desfășura în mediul virtual, întâlnirea beneficiază de reducerea substanțială a taxei de înregistrare, ceea ce adaugă accesibilitatea celorlalte elemente de interes: sesiuni educaționale și dialog pe tema recomandărilor de bună practică în ceea ce privește managementul bolilor respiratorii cronice, dependenței de tutun, actualități despre COVID-19 și consultația la distanță, impactul schimbărilor climatice asupra sănătății respiratorii ș.a. 

Abordarea este astfel concepută încât să intereseze întreaga echipă implicată în asistența medicală primară a pacienților cu boli respiratorii. 

Sesiunile se vor desfășura în paralel, dar vor fi înregistrate și posibil de urmărit timp de șase luni după încheierea conferinței. 

Limba oficială a conferinței va fi engleza.

Avantajele înregistrării:

  • acces la toate lucrările conferinței, inclusiv simpozioane – în direct și la cerere, timp de șase luni după încheierea acesteia;
  • acces la ”vitrina” cu ePostere, valabil 12 luni;
  • acces la Forumul sponsorilor;
  • acces în grupurile de lucru care se vor organiza pe parcursul lucrărilor conferinței, cu posibilitatea de a interacționa cu ceilalți colegi;
  • obținerea Certificatului de participare.

Data limita pentru plata taxei de înscriere în cuantum redus: 31.03.2021.

Mai multe informații despre programul conferinței, speakeri și înregistrare, aici:  www.ipcrg2021.org

DESCARCĂ PROGRAMUL CONFERINȚEI