Ziua Internationala a Astmului

ziua-astm-2016Prima zi de marti a lunii mai marcheaza Ziua Internationala a Astmului, eveniment anual organizat de GINA in scopul atragerii atentiei asupra ponderii pe care aceasta boala o are in morbiditatea si mortalitatea generala si a importantei prevenirii, diagnosticului precoce si unui tratament corect.

Deviza evenimentului – “Poti sa-ti controlezi astmul!” – s-a pastrat pe parcursul ultimilor ani, reflectand importanta acordata atingerii si mentinerii controlului bolii, precum si a contributiei pacientului la succesul acestui demers.

Cu acest prilej, GlaxoSmithKline Romania lanseaza invitatia la webinarul “Cauza si efect: Intelegerea interactiunii intre Rinita alergica si Astmul bronsic”, care va avea loc marti, 3 mai a.c., orele 13. Evenimentul va fi condus de prof. dr. Peter Horwath si va fi tradus in limba romana. Pentru inregistrare accesati link-ul :

https://event.on24.com/eventRegistration/EventLobbyServlet?target=registration.jsp&eventid=1131769&sessionid=1&key=F108132F6EF58EC6D2C7FBEC22480C3B&partnerref=Email&sourcepage=register

Parola: gsk