Impactul nicotinei și al fumatului asupra COVID-19 și bolilor respiratorii cronice (astm și BPOC)

Anul trecut, în mai, grupul RespiRO câstiga prin membrii săi, dr. Sergiu Chirilă și dr. Adriana Antohe, premiul acordat celui mai bun proiect propus la finele Școlii de Cercetare Calitativă desfășurată în cadrul Reuniunii Științifice a Internațional Primary Care Respiratory Group (IPCRG), la București. Subiectul acestuia se referă la explorarea percepțiilor și credințelor tinerilor din România cu privire la expunerea la publicitatea făcută produselor care încălzesc tutunul.

Mai multe amănunte despre evoluția proiectului și provocările întâlnite de membrii echipei de cercetare veți afla urmărind webinarul organizat sâmbătă de către IPCRG, cu începere de la ora 14:00 (ora României). Programul acestuia poate fi consultat urmând link-ul https://www.ipcrg.org/Node/1517, unde cei interesați să participe se pot înregistra.

În deschiderea webinarului este programată prezentarea având ca temă “Impactul nicotinei și al fumatului asupra COVID-19 și bolilor respiratorii cronice (astm și BPOC)”, preconizată a se desfășura sub forma unui dialog între experți pe marginea mai multor prezentări de caz.