O premieră pentru medicina de familie din România

 

În prag de an nou anunțăm, cu bucurie, un eveniment științific care constituie, după părerea noastră, o premieră pentru medicina de familie românească: Reuniunea Științifică a International Primary care Respiratory Group (IPCRG), care se va desfășura la București, între 24 și 25 mai 2019. 

 RespiRO va fi gazda evenimentului, la care sperăm să ne fiți alături. 

 Iată câteva informații utile în acest sens.

Cine ar putea fi interesat?

  • orice medic de familie cu interes în îngrijirea pacienților cu boli respiratorii;
  • cadre universitare și formatori pentru care participarea la un astfel de eveniment va aduce un plus de valoare experienței acumulate;
  • studenti și rezidenți, care vor avea ocazia să întâlnească colegi de aceeași vârsta, pasionați de cercetare în domeniul bolilor respiratorii;
  • asistente medicale cu pregătire peste medie care vor avea posibilitatea să se afle în prezența colegelor din alte țări, pentru schimb de experiență.

 

 Veți avea ocazia:

  • să întâlniți colegi din alte țări;
  • să discutați despre aspecte încă nelămurite privind patologia respiratorie;
  • să aflați soluții diferite la problemele frecvent întâlnite în îngrijirea bolnavilor cu boli respiratorii;
  • să comunicați din experiența voastră și/sau rezultatele unor studii/proiecte în care sunteți implicați.

 

Reuniunea Științifică va fi precedată de un curs cu tema “Introducere în cercetarea calitativă la nivelul asistenței medicale primare”, care va beneficia de prezența experților IPCRG. Numărul de locuri este limitat, înscrierile efectuându-se pe principiul “primul venit, primul servit”, cu mențiunea că înscrierea este deschisă medicilor din toate țările participante.   

Limba oficiala: engleza.

Pentru informații legate de programul stiințific, taxa de participare* si alte date importante vă rugam să urmariți pagina evenimentului:

IPCRG 6th Scientific Meeting Bucharest Romania

 * Ne-am străduit și am găsit sprijin în echipa IPCRG în ceea ce privește cuantumul taxei de participare, astfel încât aceasta să favorizeze participarea voastră, reflectând în același timp valoarea evenimentului.