Chestionar „Exploring Romanian young adult perspectives on using heated tobacco products”

Echipa RespiRO vă adresează rugămintea de a completa și disemina către pacienții Dvs. un chestionar pe care îl găsiți accesând link-ul: http://tiny.cc/RespiRo (în anumite cazuri poate fi necesara copierea lui în browser). Completarea chestionarului nu ar trebui să dureze mai mult de 5 minute.

Chestionarul este parte a proiectului de cercetare „Exploring Romanian young adult perspectives on using heated tobacco products following exposure to direct marketing methods”, derulat de grupul nostru cu sprijinul International Primary Care Respiratory Group. Scopul lui este acela de a identifica efectele pe care metodele de marketing ale produselor pentru încălzit tutunul le au asupra comportamentului tinerilor din România.

Chestionarul propus reprezintă prima parte a proiectului de cercetare. A doua parte este reprezentată de participarea, voluntară, a unora dintre respondenții selectați aleator (și care doresc să participe și oferă datele ce permit contactarea lor) la un interviu având aceeași temă.

Vă mulțumim!